Over WMN Lunteren

De naam WMN staat voor Winkelinrichting Midden-Nederland. Wij zijn specialist in winkelinrichting. Al zijn we gevestigd in Lunteren, midden in Nederland, ons werkgebied is inmiddels vele malen groter. We leveren en monteren winkelsystemen in heel Europa. We richten uiteenlopende winkels in voor food en nonfood-producten. Van duurzame consumentengoederen zoals gereedschap tot de basic goederen zoals voeding, toiletartikelen en cosmetica. Van grote discounters tot kleine boetiekjes. We verrassen de markt al jaren met een hoge kwaliteit en een scherpe prijs.

 

  • We monteren winkelsystemen die functioneel én representatief zijn. Systemen die flexibel zijn qua indeling en waarmee u uw producten op een aantrekkelijke manier presenteert.

  • De standaardsystemen – door de fabrikant op onze specificatie vervaardigd – maken we compleet met maatwerk. Het kan daarbij gaan om klantspecifieke hulpstukken voor productpresentaties, maar ook panelen waarmee u sfeer creëert. Zo combineert u de voordelen van een standaard winkelsysteem met de unieke uitstraling van een maatwerkinterieur.

  • Door de juiste comminicatie met onze klanten en leveranciers hebben wij de mogenlijkheid om snel te kunnen leveren én te monteren in opvallend weinig tijd. Uw winkel kan, als het aan ons ligt, binnenkort weer open.

  • Onze prijzen zijn opvallend laag, terwijl de kwaliteit waarmee we werken erg hoog is. Maar we weten dat u grip op de investeringen wilt houden. Hoe korter uw terugverdientijd, hoe beter. Ook in dat opzicht is WMN een partner die uw wensen begrijpt.

Contact WMN

0318 - 48 15 89
0318 - 48 16 40
Stuur ons een e-mail